Uitbreiding Theaterzaal en annex ruimten

Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 beschikt de Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen (SSgN) over een echte theaterzaal. De ruimte is gerealiseerd door een uitbouw aan de zuidzijde van het gebouw over twee verdiepingen, waardoor een ruim en hoog lokaal ontstaat met een inschuifbare tribune en een vaste trap. De toegang vindt plaats zowel via de begane grond als via het souterrain. In het souterrain is ook een dramaplein gerealiseerd met kleine studio’s om te repeteren en een apart lokaal voor dans. Via de begane grond vormt de theaterzaal een geheel met de rest van de cultuurvleugel, gelegen tussen het handvaardigheid- en het muzieklokaal en op kleine afstand van het grote podium in de aula. Een lang gekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan. Bron: website ssgn.nl

 

Voor de uitbreiding van de school met een theaterzaal en annex ruimten heeft S2H advieswerkzaamheden gedaan met betrekking tot de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties, klimaat aanpassingen, verduurzaming en de uitvoeringen van de PV-panelen op het dak.

Wij maken enkel gebruik van functionele cookies voor een correcte werking van onze website. <br>Door verder te klikken geef je toestemming voor het plaatsen van cookies, zoals omschreven in onze privacyverklaring. <br> meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten